Private banking België

Ons vakgebied

Uw patrimonium laten renderen

Uw patrimonium laten renderen

Het bijkantoor België gespecialiseerd in activabeheer en gevestigd in Brussel sinds 2003 is ook aanwezig in Antwerpen en in Luik.In de loop der jaren heeft de Bank aan haar traditionele expertise verscheidene competenties toegevoegd : het beheer en de administratie van beleggingsfondsen, beheer van institutionele activa, juridisch en fiscaal advies en vermogensbeheer met een visie op lange termijn.

Als Private Banker willen wij aan onze klanten antwoorden reiken op het vlak van vermogen en activa beheer op lange termijn. Dit gebeurt via een rigoureuze, onafhankelijke aanpak en gericht; op de creatie van waarden. Stéphane Wathier Algemeen directeur
Onze aanpak

Uw belangen begrijpen

Wij verstrekken advies voor het beheer van uw vermogen en kunnen u door onze familiegerichte aanpak ook helpen de overdracht van uw vermogen aan de volgende generaties voor te bereiden.

Elk vermogen is anders en iedere familie heeft haar eigen specifieke kenmerken en verhaal. Daarom kan alleen maatwerk een antwoord bieden aan al uw behoeften. De relatiebeheerder van ons private banking-team kent u persoonlijk en analyseert samen met u uw persoonlijke en professionele vermogen. Hij helpt u ook de juiste beslissingen te nemen voor de toekomst en kan daarbij een beroep doen op de diverse expertises van de bank. Hij stelt u een persoonlijk model voor dat rendeert op lange termijn voor zowel uw beleggingen als het risicoprofiel en de overdracht van uw vermogen.

Onze sterke punten

Een brede waaier aan diensten

 • Een volledig aanbod van geïntegreerde diensten

  ​Onze teams helpen u met alle aspecten van het beheer van uw vermogen, gaande van de analyse en structurering ervan tot beheer op maat, diversificatie van uw beleggingen via private equity of een levensverzekering.

 • Gepersonaliseerde oplossingen

  ​Onze bijkantoor in België is een instelling op mensenmaat. Door onze bescheiden omvang zijn wij een flexibel en creatief kenniscentrum en kunnen wij al onze cliënten oplossingen op maat aanbieden.

 • Teams die altijd beschikbaar zijn

  ​Al onze relatiebeheerders voor vermogensbeheer bouwen een hechte en duurzame relatie op met hun cliënten. Uw persoonlijke relatiebeheerder staat dicht bij u, is altijd bereikbaar en staat steeds klaar om oplossingen aan te reiken voor uw behoeften.

 • Bijzondere nadruk op risicoanalyse

  ​De Edmond de Rothschildgroep met een uitgesproken ondernemerskarakter, hecht bijzonder veel belang aan risicoanalyse en -beheer in het algemeen, dus zowel op persoonlijk als op financieel vlak.

Portefeuille- en vermogensbeheer

Uw kapitaal in stand houden en doen renderen
Meer weten

Juridisch en fiscaal advies

Uw vermogen organiseren voor de toekomst
Meer weten

Diensten voor family officers

Een persoonlijke aanpak van uw patrimonium
Meer weten

Diensten voor externe beheerders

Een partner voor uw groei
Meer weten

Geschiedenis

2003: Opening van een bijkantoor in België, in Brussel

2006: Opening van een eerste regionaal kantoor in Luik

2008: Opening van een tweede regionaal kantoor in Antwerpen

Onze kantoren

Brussel :

Avenue Louise, 480 boîte 16A

B -1050 Bruxelles

+32 (0)2 645 57 57

 

Liège :

Quai de Rome, 56

4000 Liège

+32 (0)4 234 95 95

 

Antwerpen :

Frankrijklei 103

B-2000  Antwerpen

+32 (0)3 212 21 11

U hebt slechts toegang tot de diensten die in uw land van verblijf worden aangeboden door contact op te nemen met Edmond de Rothschild (Europe), bijkantoor in België dat naar behoren is geregistreerd in uw land.