Diensten voor externe beheerders Belgïe

Ons vakgebied

Partner voor uw groei

Partner voor uw groei

Wij stellen onafhankelijke beheerders een compleet gamma van producten en diensten op maat ter beschikking. U kunt dus de infrastructuur van de bank gebruiken voor uw eigen cliënten. U kunt steeds rekenen op persoonlijke ondersteuning, zodat u uw cliënten het beste advies kunt verlenen en zonder zorgen uw activiteiten kunt uitbreiden.

Binnen het kader van het partnership dat met externe beheerders kan worden opgestart, worden allerhande middle en back office services aangeboden. Rapportering à la carte, orderexecutie, consolidaties en andere diensten kunnen door EdR afgehandeld worden, waardoor de beheerder zich meer kan toeleggen op de adviesverlening aan zijn cliënten. Gert Biesmans Onderdirecteur
gert-biesmans
Onze sterke punten

Een geprivilegieerde toegang tot ons expertennetwerk

  • Een sterke depotbank

    ​Edmond de Rothschild (Europe) is vanwege zijn voorzichtige profiel een sterk gewaardeerde bewaarder van effecten en deposito's. Externe beheerders erkend door de FSMA kunnen de activa die zij voor hun cliënten beheren in bewaring geven bij de bank.

  • Een gespecialiseerd team voor externe beheerders

    ​Net zoals wij met onze cliënten privatebanking een hechte vertrouwensrelatie onderhouden, begeleiden wij de externe beheerders met wie wij samenwerken. U hebt aan ons een bevoorrechte gesprekspartner die u in contact brengt met onze specialisten, die u toegang geven tot expertise met een grote toegevoegde waarde conform de fiscale enjuridische wetgeving. U blijft uw keuzes en beheerbeslissingen echter in alle vrijheid en onafhankelijkheid nemen. Desgewenst kan een gespecialiseerd team de activa van uw cliënten beheren via een systeem van Edmond de Rothschild (Europe).

  • Bevoorrechte toegang tot ons platform voor het administratieve fondsenbeheer

    Een aantal beheerders voeren hun beheer uit via een eigen fonds. Wij bieden hen de mogelijkheid aan om te werken via het platform voor administratief fondsenbeheer. Het verantwoordelijke departement voor het platform kan de beheerder juridisch, administratief en operationeel advies verlenen over het oprichten van fondsen.

Meer informatie nodig?

Contacteer ons


Gert Biesmans
Onderdirecteur

+32 2 645 57 41