Juridisch en fiscaal advies Belgïe

Ons vakgebied

Uw vermogen organiseren voor de toekomst

Uw vermogen organiseren voor de toekomst

Uw vermogen is een geheel dat doorgegeven zal worden aan de volgende generatie. U daarbij laten bijstaan door juridische en fiscale specialisten is aangeraden, zodat u de regelgeving perfect begrijpt en kunt naleven en uw erfgenamen kunt beschermen. De specialisten van de private banking-activiteit van de Edmond de Rothschild-groep helpen u betere beslissingen te nemen om uw volledige vermogen op een rechts zekere manier te doen groeien.

Bijdragen tot een serene familiale verstandhouding en als een verantwoordelijke staatsburger genieten van zijn vermogen dat toekomstgericht gepland werd. Patricia di Croce Hoofd juridisch en patrimoniaal departement
Onze sterke punten

Aanvullende expertisegebieden

 • Een breed werkterrein

  Met respect voor de waarden en tradities waar ons huismerk voor staat, hebben wij in de loop der jaren unieke knowhow en expertise verworven waardoor wij onze cliënten kunnen adviseren en begeleiden met betrekking tot alle mogelijke financiële en vermogens gerelateerde onderwerpen. Onze juridische en patrimoniale raadgevers kunnen oplossingen op maat aanreiken voor verschillende doelstellingen, zoals de instandhouding, de bescherming, de structurering en de overdracht van uw vermogen.

  Zij geven u advies inzake familierecht en de fiscale aspecten daarvan (huwelijksstelsels, erfenissen, regularisatie van buitenlandse rekeningen enz.). Zij luisteren naar u en begeleiden u bij uw projecten.

 • Innovatieve oplossingen op maat

  Onze bijkantoor in België biedt zijn cliënten een unieke expertise aan met diensten en methodes die stoelen op zowel ruime ervaring als vernieuwing.

  Al onze specialisten (juristen, analisten, beheerders enz.) stellen hun competenties ter beschikking en maken een prioriteit van de specifieke behoeften van onze cliënten, met als enige doel ze originele oplossingen aan te bieden die specifiek zijn afgestemd op hun vermogensstrategie en hun plannen. Onze experten kunnen daarbij wanneer nodig ook een beroep doen op de andere specialisten van de Edmond de Rothschild-groep.

 • Reageren en anticiperen

  ​Er kunnen heel wat dingen gebeuren die invloed hebben op uw vermogensstrategie, zoals een economische crisis, een verandering van de wet- en regelgeving, een wijziging in uw financiële, persoonlijke of beroepssituatie. Wat er ook gebeurt, onze deskundigen staan klaar om bij te sturen en blijven zich concentreren op het vermogen en de belangen van onze cliënten. Zij hebben ruime ervaring en kunnen op elk moment wijzigingen aanbrengen om juridische of fiscale redenen en naargelang de gebeurtenissen alternatieve oplossingen voorstellen om uw vermogen te beschermen.

Meer informatie nodig?

Contacteer ons


Patricia di Croce
Directeur - Verantwoordelijke Juridisch en Patrimoniaal departement

+32 4 234 9591
U hebt slechts toegang tot de diensten die in uw land van verblijf worden aangeboden door contact op te nemen met Edmond de Rothschild (Europe), bijkantoor in België dat naar behoren is geregistreerd in uw land.