Levensverzekering Belgïe

Ons vakgebied

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Edmond de Rothschild (Europe), bijkantoor in België heeft een vergunning van de FSMA om op te treden als subagent van Edmond de Rothschild Assurances et Conseils (Europe). Wij komen tussen in uw keuze voor het afsluiten en het beheer van gepersonaliseerde levensverzekeringen in samenwerking met de belangrijkste spelers op de Luxemburgse markt.

Onze sterke punten

Een begeleiding in de zoektocht naar de beste oplossingen

 • Een sterke onderhandelingspositie ten aanzien van de grote verzekeraars

  ​Onze dochteronderneming werkt samen met de grootste levensverzekeraars van Luxemburg. Deze diversiteit maakt dat wij alle soorten contracten kunnen aanbieden voor specifieke behoeften en internationale uitdagingen.

 • Gepersonaliseerde en exclusieve oplossingen

  ​Door onze uitgebreide kennis en expertise op het vlak van verzekeringen en de knowhow van de groep kunnen wij u advies verlenen en innovatieve oplossingen op maat aanbieden die voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

 • Onafhankelijk advies

  ​Edmond de Rothschild Assurances et Conseils (Europe) staat los van de geselecteerde verzekeringsmaatschappijen, wat samen met het ruime gamma van aangeboden oplossingen garant staat voor objectief advies.

 • Een veilig en doeltreffend vehikel voor vermogensoverdracht

  ​Levensverzekeringscontracten naar Luxemburgs recht hebben een uitstekende reputatie wereldwijd en zijn onderworpen aan duidelijke regelgeving. Zij zijn dan ook een flexibel en betrouwbaar instrument dat de belegger bescherming biedt.

Meer informatie nodig?

Contacteer ons


Emeline Rodriguez

+352 26 26 23 92
U hebt slechts toegang tot de diensten die in uw land van verblijf worden aangeboden door contact op te nemen met Edmond de Rothschild (Europe), bijkantoor in België dat naar behoren is geregistreerd in uw land.